Gestió de menjadors

El nostre compromís és oferir un servei alimentari de màxima qualitat, tant si es tracta d’administrar una cuina pròpia o hem d’oferir servei de càtering, tenint en compte les necessitats específiques i filosofia de cada centre, i donant molta importància a la basant pedagògica i educativa.

Per oferir el millor servei alimentari:

>> Homologuem els proveïdors dins l’empresa. L’homologació contempla la qualitat del producte, acreditacions i qualitat del servei.

>> Contem amb una consultora d’enginyeria higiènica sanitària , que és la responsable de l’autocontrol basat en el  sistema APPCC (Anàlisi de perills i punts de control crítics) que gestiona, avalua i coordina el compliment del sistema, realitzant els anàlisis periòdics tant de les matèries primeres que es reben com dels menjars cuinats que es subministren, així com controls ambientals i de superfícies de la nostra cuina. A més es l’encarregada de la formació en higiene del personal subrogat.

>> Proporcionem a cuina un dossier amb tots els plats que es cuinaran amb el seu gramatge, valor nutricional i al·lèrgens alimentaris. L’escola podrà demanar-nos informació sobre el document.

>>Contractem el millor personal i el formem tant en seguretat     alimentaria, higiene i manipulació d’aliments

>> Incorporem un responsable per centre per a poder gestionar i supervisar correctament el servei.

>> Pel que fa a l’apartat pedagògic, no ens oblidem que l’estona de menjador és un bon moment per adquirir i consolidar els bons hàbits alimentaris i  seguir fomentant els valors més importants del projecte educatiu del centre, que sempre tenim present.

 

Contacte amb nosaltres per a més informació >>