Activitats de menjador

Oferim la opció que abans o després de dinar els alumnes aprofitin el temps realitzant amb els nostres monitors algunes de les activitats guiades que nosaltres proposem a partir de la nostre llarga experiència en la gestió i organització d’activitats d’ensenyança i lleure:

Anglès

Oferim la opció que al migdia es pugui aprofitar per millorar el nivell en llengua anglesa dels alumnes tant de cicle infantil com de primària. Des d’una base més lúdica o acadèmica, com es cregui convenient des del centre, comptem amb personal qualificat i un projecte d’ensenyament de l’idioma contrastat per dur a terme l’ensenyament de la llengua, fixant uns objectius per assolir a cada nivell i posant èmfasi tant en la millora de la pronunciació i vocabulari, com en la capacitat d’entendre l’anglès i escriure’l correctament.

Aula estudi

Les estones lliures del menjador les podem aprofitar també per què els alumnes més grans del centre aprofitin per avançar deures amb el suport i l’ajuda dels nostres monitors.

Ludoteca

L’estona de ludoteca s’aprofita per desconnectar de les classes, fomentar la socialització dels alumnes, i jugar juntament amb l’equip de monitors mentre esperem l’hora d’anar plegats a dinar o d’entrar a classe.

Tallers

Els nostres projectes de taller serveixen per què els alumnes coneguin, aprenguin, millorin i es diverteixin junts amb la realització de diverses manualitats amb els nostres monitors de taller. Tenim projectes educatius de  tallers de dibuix, de circ, de reciclatge, entre d’altres.

Altres

Desde Salia, comptem amb una llarga experiència en la realització de moltes més activitats, alguna de les quals podeu creure interessant incorporar a la franja del migdia. En aquest cas us convidem a visitar el nostre apartat d’activitats de tarda.

 

Contacte amb nosaltres per a més informació >>